28.4.2018

Päivät 7 & 8

Tänään tänne kirjoitellaan kolmen etelänleirin tytön toimesta. Eilinen päivä alkoi Ronjalla jo kello 10 heitoilla. Myöhemmin Ellalla vedoilla ja Emmalla pituudella. Treenin jälkeen alkoi sen verran ramasemaan, että levättiin hetki ja syötiin. Vapaa ajalla ehti myös lukea kirjaa ja tehdä läksyjä (ja tietenkin samalla ottaa aurinkoa).






Illalla, kuten muinakin iltoina pelattiin korttia mm. järveä, 10-kaatoa ja tikkiä.











Tänään aamu lähti jokaisella meistä käyntiin  perinteisillä aamupuuroilla. Puuroa tuotiin mukana Suomesta. Paikallinen appelsiinimehu tietenkin kuuluu mukaan tuttuun ja turvalliseen aamiaiseen. Vielä ennen aamutreeniä ehti lukea muutaman sivun kirjaa.







Aamu lähti mukavasti käyntiin räjähtävällä puntilla, johon kuului mm. tempaus ja kyykky. Ella teki oman henkilökohtaisen ennätyksensä tempauksessa. Kun tankoliikkeet oli tehty siirryttiin yhdessä heittäjien kanssa ulos tekemään aitahyppyjä.














Vielä treenin jälkeen jäätiin venyttelemään ja tekemään keskivartaloliikkeitä. Emma sai itsensä venymään spagaattiin asti! Ja olisiko mikään parempi tapa lopettaa hyvä urheilusuoritus, kuin kärrynpyörät nurmikolla?








Emma ja Ella kävivät treenien jälkeen vielä lähikaupassa ostamassa päivän proteiinit eli kanafileet. Tarttuihan sieltä myös muutakin mukaan, kuten mantelimaitoa ja muroja.









Illan treenin 200 metrin vedot sujuivat ainakin kolmikon osalta hyvin ja hotellilla syötiin aamupäivällä ostetut kanat. Ronja tiskasi ja siivosi huoneen. Yllättäen pelattiin vielä korttia illan päätteeksi. Tähänastiset fiilikset leiristä ovat hyvät, vaikka pieni väsymys alkaa hiukan tuntua lihaksissa. Näillä mielillä on hyvä jatkaa vielä viikko leiriä!