3.5.2018

Päivät 9-12

Taas yksi vetotreeni tehty.
Leirin treenipäivät soljuvat eteenpäin omalla painollaan. Päivät ovat hyvin samankaltaisia: aamutreeni, ruokailu, lepo, iltatreenit ja ruokailu ja nukkumaan. Eli elämä leirillä on kaukana matkatoimistojen rantamainoksista.
Kaivatun katkon treenipäiviin toi vappu. Aattona koko porukka kokoontui yhteisruokailuun läheiseen Babylon ravintolaan. Tämän jälkeen vappu jatkui rennoissa merkeissä porukoissa. Hyppääjät ovat olleet ahkerasti kasalla.
Vappupäivän aamukävelyllä kävin valloittamassa Marjan 178 metrin kukkulan, josta avautui kaupunkiin ja lähisaariin huikeat maisemat.
Kukkula oli myös paikallisten vapunviettopaikka. Kukkulan puoleenväliin oli kerääntynyt iso joukkio ihmisiä viettämään piknikkiä ja kuuntelemaan musiikkia. Ilmeisesti myöhemmin oli myös luvassa juhlapuhe jonkun paikallisen Sipilän pitämänä.
Juhlaväkeä riitti Marjan kukkulalla.

Silmiin pistävää oli, että missään ei näkynyt häiriköiviä tai edes humalaisia juhlijoita. Vain ainoastaan iloisia ihmisiä. Myös 26 asteen lämpö teki sen, että paikalliset juhlijat eivät tarvinneet värikkäitä haalareita päällensä.


Keskiviikkona treeniputken katkaisi paikalliset kilpailut, joihin leiriporukkamme osallistui harjoitusmielessä.
Kisat olivat järjestelyiltään varsin leppoisat ja turhaa kiirettä välttävät maan tapaan. Tästä huolimatta lajit vedettiin läpi ja tulokset saatiin aikaisiksi.
Janalaiset saalistivat kolme henkilökohtaista ennätystä, kaksi varsin hyvää tulosta ja sitten saatiin hyvää dataa, mikä tekniikoissa toimii kisassa ja mitä vielä täytyy painottaa. Kisan viralliset tulokset tulevat päivän parin sisään täkäläiseen tyyliin. Eli niistä lisää myöhemmin.
Kohta sataa.


Torstai aamu toi tullessaan tummat pilvet Splitin päälle ja sade alkoi yhdeksän aikaan. Nyt vain jännitetään, onko täälläpäin sateet puolen päivän aikana ohi vai jatkuuko ne monta päivää, niin kuin Suomessa ollaan tottuttu.