1.5.2019

Välähdyksiä kentällä ja taivaalla!


Nilla pääsi jo tekniikkaharjoitusten makuun.
Fyssarillamme Akilla riittää hommia.
Suomalaisten perinteinen vappuillallinen käynnissä.
Lepopäivänä Marjan-kukkula on valloitettu!



Treenit on saatu alkuun tosissaan, ja jo leirin alkupuolella pääsimme tekemään voimapuolella rinnalle vedossa useita ennätyksiä. Myös loikkaharjoitus sujui oikein mallikkaasti.

Nilla pääsi jo kokeilemaan kentän ringin pitävyyttä. Sanni vielä passaili Akin ohjelmoidessa hänelle harjoituksia.

Kelit heittivät vähän häränpyllyä muutaman päivän paisteen jälkeen. Maanantaiyönä heräsimme todella kovaan ukonilmaan ja sen jälkeen aurinko on pysytellyt murjottaen pilven takana.


Valmennuksen aamulenkit ovat menneet oikein mallikkaasti. Olemme joka aamu seitsemältä vääntäytyneet Akin kanssa lenkkareita ulkoiluttamaan eri puolille kaupungin teitä.

Vappuaatto meni työn merkeissä, näinhän sitä vappua pitääkin kaiketi juhlia. Toki illalla söimme suomalaisten kesken perinteisessä Babylon-ravintolassa illallisen ja juhlistimme näin vappua.

Vappupäivänä oli ensimmäinen lepopäivä. Teimme kuten monet paikalliset ja kiipesimme upealle Marjanin kukkulalle katsomaan Splitin kaupunkia ylhäältä päin.

Seuraava kolmen päivän harjoittelusetti onkin sitten tekniikkaa täynnä. Hyppääjät ottavat tuntumaan pituuteen. Juoksijoilla on lähtöjä ja vetoja, ja heittäjät valtaavat kiekkoringin.

Näistä treeneistä ja muista kuulumisista taas myöhemmin!

Hyvää vappua lukijoille!

Viimeistä päivää viedään!

Leirin päätösretki suuntautui Krka:n kansallispuistoon. Osa porukasta saatiin kuvaankin. Ponnistusta riittää! Aamujumppaa ...