17.5.2019

Vaihtelua treenipaikkoihin ja MM-kisaa

Alkulämmittelyt puistossa.

Aika lähellä kreikkalaista tanssia.

Juhon vedoissa maisemat kohdallaan.

Koululaisten MM-kisojen avajaiset.
Leiri on saavuttanut puolivälin aikoja sitten ja päivät menevät eteenpäin semmoista vauhtia, että hirvittää.

Tästä huolimatta olemme urheilullisissa tavoitteissa hyvin aikataulussa. Monilla urheilijoilla on tullut hyviä oivalluksia tekniikkaan ja fysiikkaharjoitukset ovat menneet odotetusti.

16.5. torstaina Anun ja Peten leiri tuli päätökseen ja team Satto/Virtanen testasi paikallisbussin hyvällä menestyksellä lentokentälle mentäessä.

Vaihtelua arkeen toivat stadionilla järjestetyt koululaisten MM-kilpailut. Mukana oli osallistujia ympäri maailmaa eli esimerkiksi Kiina, Australia, Chile ja Brasilia. Pohjoismaista paikalla oli ainoastaan Islanti.

Hiukan ihmetyttää, miksi Suomi ei osallistu tämän kaltaisiin kansainvälisiin kilpailuihin, sillä näistä saisi arvokasta kokemusta urheilijoiden tulevaisuutta ajatellen. 

Meidän porukkamme joutui päivisin kisojen ajaksi stadionilta evakkoon, ja käytimme hyödyksi aamulenkeillä löydettyjä puistoja ja tekonurmia. Tämä toi vaihtelua kummasti harjoitteluun.

Perjantaina osa meistä lähtee paikallisen seuran kanssa heidän pikkubussillaan Zagrebiin, jossa olisi tarkoitus Nillan, Lassen ja porukassa treenaavan Tildan aloittaa kisakausi lauantaina.

Tästä kisasta ja reissusta lisää seuraavassa jutussa.

Aina puhutaan kuinka Välimeren ja etelän ilmasto, ruoka ja elämäntapa ehkäisevät stressiä ja tekevät terveydelle hyvää. Tämä väite todistettiin päteväksi jo kahden viikon leirin jälkeen, kun parempi puoliskoni soitti Turengista ja ilmoitti, että hänellä ovat stressitaso ja verenpaine laskeneet todella paljon leirin aikana…
Kuminauhajumppaa aamun kunniaksi.

Viimeistä päivää viedään!

Leirin päätösretki suuntautui Krka:n kansallispuistoon. Osa porukasta saatiin kuvaankin. Ponnistusta riittää! Aamujumppaa ...